Noua serie Toughbook Executive

Panasonic lansează în România o nouă serie de laptopuri Toughbook Executive

Noile modele, CF-F8, CF-W8 şi CF-T8 sunt dedicate managerilor şi includ ultimele tehnologii Intel® Centrino® vPro şi procesoare Intel® CoreTM 2 Duo

Panasonic anunţă lansarea în România a noii serii 8 de laptopuri Toughbook Executive, format din modelele CF-F8, CF-W8 şi CF-T8. Beneficiind de cei peste 12 ani de experienţă în fabricarea de computere portabile ultra-rezistente, Panasonic a conceput noi tehnologii specifice pentru această serie de notebook-uri, ideale pentru cerinţele utilizatorilor de business.

Cu ajutorul unor tehnologii precum Intel® DPPM (Dynamic Power Performance Management), Panasonic a reuşit să aducă noua generaţie Toughbook Executive la performanţe superioare atât în ceea ce priveşte autonomia, cât şi soliditatea, ceea ce permite utilizarea în mediul de business pentru aplicaţii profesionale.

Noua serie include:

CF-F8 – Un laptop executiv cu display TFT de 14,1 inch WXGA, cu rezoluţie de 1.280 x 800 pixeli. Cântărind numai 1,660kg, CF-F8 este cel mai uşor laptop cu ecran lat de 14,1 inch, echipat cu modem UMTS/HSPA 7.2Mbps şi unitate optică internă. Modelul dispune de un mâner inovator montat pe carcasă care îi conferă un grad sporit de mobilitate, fiind soluţia ideală pentru cei care călătoresc foarte mult.

CF-W8 şi CF-T8 – Ambele modele au un display de 12,1 inch XGA. Noul W8 este echipat cu o unitate DVD open-top multi-drive integrată, în timp ce T8 vine cu un ecran tactil, perfect pentru aplicaţiile la care se utilizează stylus pentru introducerea mai facilă a datelor în sistem.

Calitate într-un design uşor dar ultra-rezistent

Noile modele de laptopuri CF-F8, CF-W8 şi CF-T8 sunt fabricate pe baza unor tehnologii de design care să ofere în acelaşi timp o deosebită mobilitate dar şi maximă rezistenţă la utilizarea într-un mediu de lucru mai dur. CF-F8 cântăreşte numai 1,660kg, în timp ce modelul CF-W8 ajunge la 1,280kg iar CF-T8 la 1,385kg.

Mai mult, datorită tehnologiilor de creştere a rezistenţei introduse în producţia gamei Toughbook, noile notebook-uri Panasonic rezistă acum la accidentele cele mai frecvente întâlnite în situaţiile reale.

Hard-discul de 160 GB cu care este echipat modelul CF-F8 dar şi cele de 120 GB din modelele

CF-W8 şi CF-T8 pot rezista la căderea de la o înălţime de 76 cm (în timpul funcţionării), cum este înălţimea unui birou, fără să se deterioreze, în timp ce PC-ul funcţionează în continuare.

Mai mult, modelul CF-F8 prezintă un grad superior de confort şi mobilitate datorită mânerului integrat în carcasă, fiind mai puţin expus totodată la căderi. Mânerul este testat să reziste la aceleaşi situaţii extreme ca şi cel cu care este echipat vârful de gamă Toughbook CF-30.

Un sistem special de drenaj face ca toate cele trei noi modele de laptopuri să fie protejate împotriva infiltrării apei. Sistemul permite lichidelor vărsate accidental peste notebook – spre exemplu, pe tastatură – să se scurgă în afara carcasei fără a afecta componentele electrice din interiorul sistemului. Fiecare model poate rezista la presiuni de până la 100 kg fără ca ecranul LCD sau hard-discul să se deterioreze, în timp ce hard-discul este protejat la vibraţii şi şocuri printr-un burete special proiectat.

Puterea procesorului şi autonomia

CF-F8 este echipat cu tehnologia de ultimă oră Intel® Centrino® cu vProTM şi procesor Intel® CoreTM 2 Duo SP9300 la 2,26 GHz, memorie RAM de 3 GB şi placă grafică Mobile Intel® GS45 Express cu Intel® Active Management versiunea 4.0.

Celelalte două modele, CF-T8 şi CF-W8, includ procesoare Intel® CoreTM 2 Duo SU9300 la 1,2 GHz şi memorie RAM de 3 GB. Fiecare este echipat cu placă grafică Intel® GS45 Express şi au ecran de 12,1 inch XGA.

Ecranul tactil ce echipează modelul CF-T8 este extrem de util pentru lucrul în domeniul vânzărilor şi al serviciilor, facilitând introducerea de date în sistem, chiar şi atunci când utilizatorul este în deplasare.

Noua gamă de laptopuri Toughbook Executive demonstrează clar că avantajele de a avea un echipament solid şi performant şi autonomia prelungită nu se exclud unul pe celălalt. Cu o autonomie de aproximativ şase ore la modelul CF-F8 şi de şapte ore şi jumătate pentru CF-W8 şi CF-T8, practic utilizatorul poate să beneficieze de mult mai multă libertate în lucrul de zi cu zi.

Conectivitate wireless

În afara unui modul Bluetooth, noul CF-F8 este echipat cu cea mai recentă tehnologie Intel® WiFi Link 5100 şi suportă standardele WLAN IEEE 802.11a/b/g/draft-n, utilizatorul având posibilitatea de a transfera date cu viteze de până la 450 Mbps.

Atât CF-T8 cât şi CF-W8 sunt echipate cu module Bluetooth® şi WLAN IEEE 802.11a/b/g/ draft-n. Opţional sunt disponibile modemuri HSPA 7.2M(UNDP) pentru CF-F8 precum şi HSPA 7.2M (UNDP) pentru CF-T8 şi CF-W8.

Alte caracteristici

Modele CF-F8 şi CF-W8 vin cu unitate de DVD multi-drive şi un design open-top, utilizatorul recurgând astfel la mai puţin spaţiu decât e nevoie la un laptop tradiţional atunci când este folosită unitatea optică.

O serie de porturi USB şi un slot pentru carduri de memorie permite conectarea facilă a perifericelor la toate cele trei noi modele de laptopuri dar şi accesarea de conţinut de pe medii de stocare SD/ SDHC.

Garanţia standard este de 3 ani dar ea se poate extinde până la 5 ani. De asemenea, pentru toată această perioadă se poate extinde garanţia şi pentru defectele neacoperite de garanţie.